Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Διαπραγματεύσεις των Θεών!!!,,,,Παγκόσμιες αγορές....


1 ώρα ·
Αναδημοσίευση.
ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ!
Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ) - ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, (ΘΕΟΙ)- ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, (ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ)!!!
Πόσο κοντά έρχεται η μυθολογία με την καθημερινότητα;
Αρκεί να γνωρίζεις «πρόσωπα και πράγματα»! 
Τα υπόλοιπα προσεγγίζονται αυτόματα!! 

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ο πανίσχυρος Ζευς, όπως σήμερα η καγκελάριος κα Μέρκελ! Ο Ζεύς μοίρασε σε κάθε θεό δανειστή τις αρμοδιότητες και τα δικαιώματά τους επί των δανείων που χορήγησαν στους ΜΑΛΑΚΕΣ θνητούς - δανειολήπτες.
Στον Προμηθέα που ήταν αριστερόστροφος, όπως ο Βαρουφάκης, ανέθεσε ο Ζεύς την ρύθμιση των δανείων μεταξύτων ΜΑΛΆΚΩΝ δανειοληπτών που εκείνος τους έφτιαξε και των δεξιόστροφων δανειστών θεών!
Οι θεοί,ανέκαθεν κρατούσαν τα κλειδιά των αποθηκών που ήσαν γιομάτες αγαθά.
Έτσι επεκράτησε το : «Έχει ο θεός»!!
Οι δυστυχείς θνητοί, όφειλαν να εργάζονται σαν σκλάβοι μέρα – νύχτα, για λίγα ψίχουλα επιβίωσης. Αν οι αποθήκες ήσαν ανοιχτές, θα αρκούσε να εργαστούν μόνο μια μέρα (όσο να κλέψουν!) και να αποχτήσουν όσα αγαθά ήθελαν να περάσουν πλουσιοπάροχα έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς ιδρώτα, άγχος και στρες!
Μόλις ο πολύστροφος στο μυαλό Προμηθέας – Βαρουφάκης, ανάλαβε διαπραγματευτής, με την δημιουργική ασάφεια ανακάτεψε τα μυαλά των θεών δανειστών και υπογράψανε συμφωνίες που άλλα περίμεναν και άλλα βγήκαν. Συνεδρίασαν αμέσως στον Όλυμπο – Βερολίνο κι οργισμένος ο Ζεύς αποφάσισε να τιμωρήσει τον Προμηθέα και τους ΜΑΛΑΚΕΣ δανειολήπτες.
Οι κατηγορίες ήσαν τρείς:
α) Πήρε χώμα, νερό και ζέστη κι έφτιαξε την πάστα των θνητών – ΜΑΛΑΚΩΝ που στην πονηριά είναι μπροστά από τους θεούς - δανειστές!
β) Το δημιούργημά του ήταν γυμνό,(δεν είχε σκεπάσματα) και κρύωνε! Ανέβηκε στον Όλυμπο, έκλεψε την φωτιά απ' τους θεούς και την έδωκε στους ΜΑΛΑΚΕΣ!
γ) Έπρεπε να βρει τροφή στο δημιούργημά του. Δεν δίστασε να ρίξει ακόμη και τους θεούς στην μοιρασιά! Έδωκε στους ΜΑΛΑΚΕΣ το ψαχνό από τις θυσίες – ιδρώτα και στους θεούς έδωκε τα κόκαλα, το λίπος και την τσίκνα! Το ρίξιμο το ένοιωσε αμέσως ο Ζεύς όταν ο Βουφάγος της Αρκαδίας Προμηθέας(Παυσ. VIII 27,17,) έφαγε όλα τα ψαχνά ενός βοδιού (Βουφάγος) και για τους θεούς άφησε τα συμφωνηθέντα.(κόκαλα, ξύγκι, τσίκνα)!
Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με πρόσκληση του Προμηθέα στον Όλυμπο.
Αν κρίνουμε από την μυθολογία που οι θεοί τιμώρησαν σκληρά τον Προμηθέα και τους θνητούς μπορούμε να αντιληφθούμε τι μας περιμένει σήμερα!
Τον Προμηθέα τον σταύρωσαν στον Καύκασο κι έστελναν ένα αητό κάθε μέρα να του τρώει το συκώτι, που το βράδυ ξαναγίνονταν
Στους θνητούς στείλανε, σε πιθάρι, με μια όμορφη γυναίκα την Πανδώρα (όλα τα δώρα) όλες τις συμφορές να βασανίζονται καθημερινά.
Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και αναμένουμε την έκβασή τους!
Σύσταση: Μην δέχεστε ΔΩΡΑ! Κρύβουν συμφορές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου