Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τα μάρμαρα του Παρθενώνος

Αποτελέσματα του Τρίτου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού : "ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΛΟΠΗΣ Ή Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;"

Η Οργάνωση Ελληνικού Πολιτισμού "ΝΟΣΤΟΣ" υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Αργεντινή, την Ένωση Λογοτεχνών της Αργεντινής, την Ένωση Λογοτεχνών και Συγγραφέων των Πέντε Ηπείρων, την Διασπορική Λογοτεχνική Στοά της Αυστραλίας, το Κέντρο Ελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών "Φώτιος Μαλλέρος" του Πανεπιστημίου της Χιλής ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα του Τρίτου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού:
¨ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΛΟΠΗΣ Ή Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;"
Η ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ
Με χαρά μάθαμε,ότι ανάμεσα στα έργα που διακρίθηκαν,ήταν και  το λογοτεχνικό έργο "ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ" του συμπατριώτη μας από το χωριό Σέρβου Γορτυνίας Χρήστου Αθ. Μαραγκού υποστρατήγου ε.α (ψευδώνυμο Χρήστος Αθανασίου) που απέσπασε την 6η θέση και βαθμολογία 10/10.
Η διάκριση είναι πολύ σημαντική αφού έχει διεθνή χαρακτήρα και αφορά σ' ένα θέμα, ιδιαιτέρως σοβαρό για την Ελλάδα.



Όλόκληρο το άρθρο με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα το βρείτε πατώντας εδώ.

2 σχόλια:

  1. Ότι και να ειπώ εγώ για το έργο του στρατηγού Χρήστου Αθ Μαργκού θα είναι λίγο, μικρό, και θα τον αδικήσω… Ένα μόνο μπορώ να ειπώ και για αυτόν στο συγγραφικό μου έργο {τα αχνάρια }γράφω: Ο δάσκαλος μας, όταν τότε παιδιά μας πήγαινε για εξετάσεις στο γυμνάσιο στα Λαγκάδια και αυτόν, μαζί με τους άλλους μας έφερνε για παράδειγμα, για το πρότυπο, το μεγάλο, ήθους, αρετής, φιλότιμου, εργατικότητας, θάρρους, γνώσης και ανδρείας...! Να είσαι καλά για τέτοιες και άλλες πνευματικές διακρίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα χωριό που εξαφανίστηκε...ένα ιερό που έμεινε... μία φωνή η δική μας... σε μία εποχή άσχημη.
    Ένα λεπτό του χρόνου σας... ή ένα ευρώ που περισσεύει...

    http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/ Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας και αν θέλετε βοηθείστε για την ανέγερση της ιστορικής εκκλησίας όλων μας, της εκκλησίας των Ταξιαρχών, της Μονής Κερνίτσης ή απλά διαδώστε το μύνημά μας και προβάλλετε το ιστολόγιό μας.
    Ένα λεπτό από το χρόνο σας.
    Ευχαριστούμε και συγνώμη για την ενόχληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή